Termékeink

A GfS nappali riasztó egyszerűen telepíthető. Költséghatékony alternatívát nyújt a menekülési útvonalak ajtóinak ellenőrzésére.


A készülék csatlakoztatható a meglévő rendszerhez és vezeték nélküli Reed-érintkező esetén a kábeles csatlakoztatás sem szükséges.

GfS Nappali riastó képA rádiós Reed-érintkezőhöz képest a nappali riasztót 30 m-es távolságon belül kell felszerelni. Vezetékes Reed-érintkezővel is használható. Ajtónyitásnál bekapcsol a riasztás, mely a fény és hang jelzéssel jár. A felhatalmazott személyek kulcsukkal riasztás mentesen használhatják az ajtókat.

A készülék állapotkijelzője egy piros és egy zöld LED-ből áll. Igény esetén nyitvatartásra figyelmeztető jelzési is kérhető, ha elfelejtik bezárni az ajtót, a nyitást követő 15. másodperc után szaggatott hangjelzés indul be és a zöld LED elkezd villogni. Amint az ajtót becsukják a piros LED gyullad ki, a hangjelzés pedig abbamarad és a készülék újra élesítve van.
A kulcsos kapcsolóval az eszköz tatrósan nyitott állapotba állítható, hogy az ajtó hosszabb ideig átjárható legyen.


A beszédes piktogram ”Riasztóval ellátott ajtó” jelzi, hogy ezt az ajtót ellenőrzik.


Ha az ajtó külső oldalára kapcsolót telepítenek, akkor mindkét oldalról használható lesz az ajtó (például egy raktár zárjánál, így a raktárat bármikor elhagyhatják). A kapcsoló csak egy indokolt áthaladást tesz lehetővé és csak ekkor nem riaszt. Ezt a beállítást, valamint a folyamatos átjárást csak egy erre feljogosított személy valósíthatja meg kizárólag a nappali riasztó készüléknél.


Az elegáns, eloxált GfS nappali riasztó alumíniumház ideális a nyilvánosság által gyakran látogatott helyeken.

GfS Nappali riasztó kép GfS Nappali riastó kép GfS Nappali riastó kép új

 

 

Kapcsolat

  • Autana Systems Kft.
    Székhely: 1054 Budapest, Bank u. 6.
    Iroda: 1111 Bp. Karinthy Frigyes út 22. I. em. 2. (60-as kapucsengő)
  • Tel.: +36 30 444 9922

Garancia

Az előírásoknak megfelelő beépítés és rendeltetésszerű használat esetén a gyártástól számított 5 év garancia!

Hírlevél